Една от 8 представя новата кутия за подкрепа - "С грижа за теб"

Автор:
27/3/2024
мин за четене

Новата кутия на Една от 8 - "С грижа за теб"- е специално създадена за жени, страдащи от лимфедем след лечение за рак на гърдата. Лимфедемът на ръката е често срещан проблем при тези жени, който може да причини дискомфорт, болка и ограничена подвижност. Може да разберете повече за него на специалната ни страница на сайта.

"Създадохме тази кутия в отговор на многобройните въпроси и молби за подкрепа от пациенти с рак на гърдата. Успяхме да я осъществим благодарение на подкрепата на нашите спонсори. Надяваме се, че тя ще донесе облекчение и подкрепа на всички, които имат нужда.” сподели Гергана Димитрова, Управител на фондация Една от 8

Какво включва кутията?

Кутията "С грижа за теб" е внимателно създадена, за да помогне на жените да се справят с лимфедема. В нея ще намерите:

  • Ваучер за безплатна консултация с кинезитерапевт – специалист, който ще ви предостави съвети и упражнения за облекчаване на симптомите на лимфедем.
  • Ваучер за закупуване на компресивен ръкав на стойност 100 лева – компресивните ръкави помагат за контролиране на подуването и поддържане на нормалния лимфен поток.
  • Мека топка за раздвижване – идеална за упражнения, които подпомагат циркулацията и намаляват подуването.
  • Информационни брошури – "Лимфедем след лечение за рак на гърдата" и "Упражнения за раздвижване след операция за рак на гърдата", които предоставят ценна информация и съвети за справяне със състоянието.

Как да получите кутията?

Кутията "С грижа за теб" е безплатна и може да бъде заявена на тел. 0878 16 17 18 всеки работен ден от 10:00 до 16:00 ч. Ако нямате възможност да я вземете на място от Клуба на Една от 8, ще ви я изпратим и по куриер.

Имате нужда от подкрепа или информация?
Свържи се с нас
Имате нужда от подкрепа или информация?
Свържи се с нас
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.