Специализирани аксесоари

Ние знаем колко важни са специализираните аксесоари по време на терапиите и след тях за поддържане на добро качество на живот. Когато преминавате лечение за рак на гърдата, тялото ви претърпява различни промени, като някои остават трайни. При нас можете да получите безплатно тюрбан, временна протеза и сутиен за след мастектомия, шал за лъчетерапия.

Снимка на комплект принадлежности, които всички са в розово.Снимка на платнена торбичка и две тубички с крем от NAOS.Снимка на глава на манекен с кърпа на главата, картонена кутия, вода за успа и тубичка с крем

Предстои ви химиотерапия?

От опит знаем, че загубата на коса е един от най-травмиращите страничните ефекти на лечението с химиотерапия, въпреки, че е временна. Много от дамите намират носенето на перука за дискомфортно и предпочитат да слагат тюрбан, както навън, така и у дома.

Някои от тях ползват тюрбана дори и нощем, за намаляване на чувството на хлад, което се появява след загубата на косата.

Ние ще ви предоставим нашата безплатна кутия за жени, преминаващи химиотерапия – „Някой мисли за теб“. В нея ще намерите:

Памучен тюрбан

Няколко полезни продукта за кожа, за интимна и за орална хигиена

Информационни брошури

С подкрепата на нашите дарители

Предстои ви мастектомия?

С подкрепата на

Ако ви предстои или сте претърпели мастектомия, можете да получите нашата „Розова чанта“. В нея сме подбрали няколко неща, които ще са ви необходими в периода на възстановяване. В „Розовата чанта“ ще намерите:

Специализирана временна гръдна протеза, идеално решение за възстановяване на силуета през периода на заздравяване на раната и преди да сте готови за постоянна силиконова гръдна епитеза

Ваучер за закупуване на специализиран сутиен за след мастектомия

Мека топка, с която да раздвижвате лимфата на засегнатата ръка

Тефтер и химикалка, за да записвате важната за вашето лечение информация

Информационни брошури

С подкрепата на
С подкрепата на
NAOS лого

Предстои ви лъчетерапия?

Нашият кутия „Розова прегръдка“ е за тези от вас, на които им предстои или преминават лъчетерапия. По време на тази терапия може да изпитате физически дискомфорт, свързан с изменения на кожата (зачервяване, сърбеж сухота, лющене и т.н.) или чувство на хлад (залите, в които се провежда лъчетерапията са с по-ниски температури). Възможен е и психологически дискомфорт, свързан с притеснението от голотата и белезите от оперативната интервенция.  „Розова прегръдка“ ще ви обгърне с успокояваща грижа и комфорт. Кутията съдържа:

Мек памучен розов шал, с който можете да се покриете по време на процедурите, за да се чувствате комфортно

Продукта Cicabio Restor на марката Bioderma, който е специализирана дермокозметична грижа за кожа, отслабена от терапиите при рак

Информационни брошури

Страдате от лимфедем?

Ако страдате от лимфедем на ръката вследствие налечението за рак на гърдата, нашата кутия "С грижа за теб" ще ви бъде полезна. В нея ще намерите:

Ваучер за закупуване на компресивен ръкав

Ваучер за безплатна консултация с кинезетерапевт

Мека топка, с която да раздвижвате лимфата на засегната ръка

Информационни брошури

Специализирани сутиени и бански

Снимка на 3 сутиена и бански

Налага ти се да ползваш специализирано бельо и бански за след мастектомия? Благодарение на нашите партньори и дарители няколко пъти в годината предоставяме безвъзмездно специализиран сутиен на жените, преживели мастектомия.

Периодично организираме и кампании за раздаване на специализирани сутиени и бански костюми за жени, преживели мастектомия. Следете ни ЕДНА ОТ 8, за да разберете за следващата кампания.

С подкрепата на нашите дарители
Снимка на 3 сутиена и бански
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.