Клубът на Една от 8

Клубът на Една от 8 е сърцето на нашата фондация и своеобразен център на общността ни.

Клубът на Една от 8 е сърцето на нашата фондация и своеобразен център на общността ни. С много любов и грижа сме се постарали да го превърнем в уютно и комфортно пространство, в което жените, чули диагнозата рак на гърдата и техните близки да получат безплатно необходимата им подкрепа, да научат как, въпреки диагнозата, да поддържат добро качество на живот и да продължават да бъдат успешна и пълноценна част от обществото.

Чрез основните си дейности предоставяме безплатна информация, психологическа, емоционална и практическа подкрепа на жените с диагноза и на техните близки.

Заповядайте в Клуба на Една от 8, за да поговорим за всичко свързано с диагнозата, което ви тревожи или, за да се включите в някоя от нашите активности.

Консултации и групови занимания

Мястото за срещи на нашата общност

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ac pharetra non ornare pharetra aliquam vel mattis aliquet. Scelerisque elementum mattis risus pretium lobortis tempus donec felis faucibus. Commodo sem risus nullam convallis id donec. Faucibus a ultrices tortor ultrices dolor. Arcu ut fermentum vel metus natoque consectetur odio. Viverra nunc hendrerit porta velit morbi tempor semper. Neque vel orci tristique amet integer

Глупа от жени, гледащи презентация на проектор

Какво постигнахме през годините

20 000

Пациенти, на които сме помогнали

17 500

Информационни и практически консултации

110

Проведени арт-ателиета

1 300

Раздадени комплекти за жени, преминаващи лъчетерапия

768

Раздадени комплекти за след мастектомия

7 000

Комплекти за жени, преминаващи химиотерапия
Нана Гладуиш

Не е нужно да си ЕДНА ОТ 8, за да си Един от нас!

Дари средства за каузата, за да можем да продължим да помагаме!

Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.