Станете наш корпоративен дарител

Станете част от общността от компании, които подкрепят дейността на Една от 8, за да можем да продължаваме да помагаме на жените с рак на гърдата и на техните близки.

Осигурете грижа за жените с рак на гърдата

Една от 8 оказва подкрепа на пациентите с рак на гърдата и на  техните близки чрез информация, емоционална, психологическа и практическа подкрепа преди, по време и след онкологичната диагноза. Нашите дейности дават надежда и реална помощ, когато пациентите се най-много се нуждаят от тях.

Вашето партньорство и подкрепа ще ни осигурят възможност да продължим да работим в изпълнение на нашата мисия и цели, достигайки до все повече жени с рак н гърдата.

Защо да подкрепите Една от 8?

Защото …

нас ни е грижа

Защото …

ние работим и помагаме на пациенти в цялата страна

Защото …

нашият екип от специалисти, самите с диагноза рак на гърдата, е посветен на работата със засегнатите жени и техните близки.

Защото …

подкрепата и помощта, която оказваме на пациентите и техните близки е абсолютна безплатна за тях. В нашата организация няма условия за получаване на подкрепа и ползване на услуги, фондацията не събира такси, членски внос и пр.

Защото …

в Една от 8 ние ще ви приемем не просто като дарител, а като партньор. Ние се стремим да развиваме истински и близки партньорски отношения с всяка организация, подкрепяща нашата кауза. Партньорствата на Една от 8 са дълготрайни и лични.

Как можете да ни подкрепите

Дарете директно

Вашата компания дарява парични средства в подкрепа на дейността на Една от 8.

Набирайте средства

Вашата компания организира кампания за набиране на средства в подкрепа на Една от 8 с участието на служителите или клиентите ви.

Създайте продукт с кауза

Вашата компания организира кампания, в която ваш продукт или услуга подкрепя каузата на Една от 8 чрез процент от продажната цена или фиксирано дарение.

Станете наш спонсор

Вашата компания е домакин или спонсор на събитие на Една от 8.

Дарете ваш продукт

Вашата компания дарява продукт, който ще използваме за нашите дейности в подкрепа на жените с рак на гърдата.

Нашите корпоративни дарители

Нашите корпоративни дарители са както български, така и международни компании с различен мащаб и работещи в различни сектори – от местни търговци и производители на дребно до големи български и международни компании, световни марки и фармацевтични гиганти.

Венета Димитрова
Търговски директор на Avon България, Гърция и Северна Македония

Изключително много се гордея, че повече от 20 години Avon подкрепя жените с рак на гърдата в България. Партньорството ни с „Една от 8“ стартира през 2015 г. със съвместната ни програма „Бъди до мен“. В лицето на Нана и на нейния вдъхновяващ екип, ние открихме истински съмишленици в Мисията на Avon срещу рака на гърдата. Щастливи сме, че всяка година имаме възможност да реализираме финансови дарения към фондацията, които към средата на 2024 г. надхвърлят 600 000 лв. Средствата се набират от продажбите на благотворителни продукти, както и от преки парични дарения на нашия сайт - „Сайта на Представителя“. Мисията на Avon срещу рака на гърдата се развива благодарение на безрезервната подкрепа на нашите представители и на служителите ни – нашите най-големи посланици. С даренията, ние подпомагаме „Една от 8“, за да осигурява психологическа, информационна и практическа подкрепа на жените с рак на гърдата и на техните семейства, както и безплатни профилактични прегледи в по-малки населени места. Ние искаме да вдъхнем кураж и надежда на жените в техните най-тежки моменти, а също така да помогнем на повече българки да се прегледат профилактично, защото ранната диагностика е от решаващо значение. Ние в Avon непоколебимо заставаме зад жените и продължаваме да ги подкрепяме.

Цветелина Томова
Търговски директор на Магазини Мания

Партньорството между Мания и „Една от 8“ продължава вече няколко години. Застанахме зад каузата, поета от Нана защото осъзнаваме факта, че ракът на гърдата е най-разпространеното онкологично заболяване сред жените. А информацията за него, ранната диагностика е доста оскъдна. Щастливи сме, че подпомогнахме за закупуването на „Розовия кемпер“ на Една от 8, с който фондацията посещава различни точки в цялата страна и провеждат консултации и прегледи. Съвместно с „Една от 8“ организирахме благотворителен търг – ревю „От страст към марките и живота“, на който успяхме да съберем значителна сума в подкрепа на фондацията. През годините реализирахме и няколко други успешни проекти, a всички събрани средства дарихме на фондацията. Пожелаваме успех на Нана и на целия екип на „Една от 8“. Бъдете все така борбени, позитивни и отдадени на това, което правите.

Нана Гладуиш

Не е нужно да си ЕДНА ОТ 8, за да си Един от нас!

Дари средства за каузата, за да можем да продължим да помагаме!

Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.