Подари празника си

Каквото и събитие да празнувате, можете да го направите изключително специално, като помогнете да подкрепим семействата, засегнати от рака на гърдата.

Независимо дали става въпрос за вашия рожден ден, сватба, годишнина или друго специално тържество, молбата за дарения вместо подаръци е вдъхновяващ начин да отбележите своя специален ден и ще помогне на Една от 8 да продължава да предоставя напълно безплатна емоционална, психологическа, информационна и практическа подкрепа на жените с диагноза рак на гърдата и на техните близки.

Gergana i Kliment

Историята на Гергана и Климент

През 2021 г. сключихме брак и решихме празненството с близки и приятели да бъде с кауза. Аз вече бях част от екипа на Една от 8 и каузата дойде по подразбиране.  В поканите за партито помолихме гостите да не носят букети, а да дарят в подкрепа на Една от 8. Освен събраните пари вместо букети, дарихме и част от паричните подаръци, които получихме и така сумата стана 2021 лв. Това ни направи още по-щастливи и удовлетворени.

Гергана Богданова

Историята на 12 А клас

През 2024 г. наши дарители станаха учениците от 12 А клас на СУ "Св. Климент Охридски "– град Ловеч.  Подариха ни един отнай-прекрасните си моменти – изпращането от училище.

Заедно решават да обвържат завършването си с кауза, като подкрепят дейността на Една от 8. От техния класен ръководител - г-жа Тамара Дамянова - научихме, че част от тях са доброволци в "Екомисия – 21 Век" и „Превантивно-информационния център за борба с наркотичните вещества“. През годините участват в различни благотворителни каузи: за набиране на средства за болни деца, за закупуване на храна и консумативи за бездомни кучета и котки, за възстановяване на спортнатазала в града. 

„Те саедни обикновени деца, но с богати души и големи сърца. Показаха съпричастността си към каузата на фондацията с парично дарение, а на тържественото им изпращане от училище, вместо красиви тоалети, облякоха тениски с логото на Една от 8. Като техен учител, изпитах истинска гордост, защото зная, че ги водеше желанието да бъдат полезни, да правят добро и да дадат пример на останалите. Видях гордостта и в очите на техните родители и на останалите учители.
За мен няма нищо по ценно от това, да запазим в себе си доброто, детското, чистото, истинското!“, сподели г-жа Дамянова. 

Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.