Ние
идваме при вас!

Една от 8  пътува из цялата страна по различни  програми и инициативи и предоставя  безплатни услуги на повече нуждаещи се.

Розовият кемпер на Една от 8
Пет жени и един мъж, застанали вържу зелена градинка на фона на розовият кемпер на Една от 8

Една от 8 на колела

Идеята се зароди като красива мечта през 2016 г. и стана реалност за година, защото в нея повярваха нашите дарители, както по-големи и по-малки компании, така и стотици индивидуални дарители. През 2017 г. заработи "Розовият кемпер" на Една от 8. В последствие благодарение на щедро дарение, прибавихме към оборудването на кемпера и преносим апарат за ултразвукова диагностика от най-ново поколение. „Розовият кемпер“ стана основата на мобилните ни програми „Сърдечни приятелки“ и "Ела и се прегледай". Благодарение на тях посещаваме различни градове в цялата страна, за да се срещнем  на място и да предоставим нашата подкрепа на жените, които живеят с диагнозата рак на гърдата и да осигурим безплатни мамологични прегледи за здравите жени.

От 2024 г. нов "Розов бус" замени стария кемпер, за да продължим да достигаме до жените и в най-отдалечените места на България.

Нана Гладуиш

Не е нужно да си ЕДНА ОТ 8, за да си Един от нас!

Дари средства за каузата, за да можем да продължим да помагаме!

Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.