Розов винтоверт в подкрепа на жените с рак на гърдата

Автор:
15/3/2024
мин за четене

В месеца на жената, Euromaster стартира кампания в подкрепа на фондация Една от 8. В рамките на кампанията на пазара ще бъде пуснат за продажба специален розов винтоверт Raider, като 20% от стойността на всеки закупен инструмент ще бъдат дарени на фондацията.

Кампанията е създадена с цел да набере средства в подкрепа дейностите на Една от 8 в помощ на жените с рак на гърдата и на техните близки. Всяка покупка на розовия винтоверт е жест на подкрепа и солидарност към жените, които се борят с това заболяване. Кампанията също така насърчава повече хора да се включат в подобни инициативи и да подкрепят каузите, които имат значение.

Розовият винтоверт може да намерите както  онлайн, така и във физическите магазини на партньорите на Euromaster. Ето някои от местата, където можете да го закупите:

Онлайн магазини на Euromaster: https://www.euromasterbg.com/c/vintoverti-4/rozov-vintovert-raider-cdl37-5685?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2V9plaf6sH1UJ9H2z7hLqwnTDd4gSZ0s-KRs3GUjMk8cFX-MYfbQM288c_aem_AUzfq--C8aGq0ZwCUkqmOxx3tO0O12aJKX-I2clcA2s__TkOHR-rJpJes3iPsWzwSt3a0BYAAM-XY1RThiU7RlOL

Физическите магазини на Euromaster:

София, ул. "Хенрик Ибсен" 5 (до Paradise Center)

София, бул. „Ломско шосе“ 246

Фондация Една от 8 изказва своите искрени благодарности към Euromaster за чудесната инициатива. Благодарение и на тяхната подкрепа, фондацията ще може да продължи да предоставя необходимата помощ и ресурси на жените с рак на гърдата и техните близки.

Имате нужда от подкрепа или информация?
Свържи се с нас
Имате нужда от подкрепа или информация?
Свържи се с нас
Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.