Близо до теб

Като част от нашата програма „Близо до теб“ предоставяме безвъзмездно специализирани аксесоари и информационни брошури:

„НЕ СИ САМА“ за жени, преживели мастектомия

Розовата чанта „Не си сама“ е за новодиагностицирани жени, преживелимастектомия наскоро. Тя съдържа: първична протеза, ваучер за закупуване наспециализиран сутиен; анти-стрес топка за раздвижване и гимнастика на ръкатаслед преживяната операция; розов бележник с химикалка, в който дамите дазаписват важни неща, свързани с лечението им; информационни брошури имотивиращо писмо от екипа на Една от 8.

„НЯКОЙ МИСЛИ ЗА ТЕБ“ за жени, преминаващи химиотерапия

Кутията „Някой мисли за теб“ е за дамите, които преминават химиотерапия. Тясъдържа: тюрбани, козметични продукти, информационни брошури и мотивиращо писмоот екипа на фондацията.

„РОЗОВА ПРЕГРЪДКА“ за жени, преминаващи лъчетерапия

Кутията „Розова прегръдка“ е за жените, преминаващи лъчетерапия. Тойсъдържа: розов памучен шал, с който да покриват тялото си по време наоблъчване, специализирани продукти за кожа, информационни брошури и мотивиращописмо от екипа на фондацията.

"С ГРИЖА ЗА ТЕБ" за жени с лимфедем

Кутията „С грижа затеб“е за дамите,  получили лимфедем вследствиена лечение за рак на гърдата. Тя съдържа: ваучер за безплатна консултация сфизиотерапевт, ваучер за закупуване на компресивен ръкав, информационни брошури,анти-стрес топка за раздвижване и гимнастика на ръката и мотивиращо писмоот екипа на фондацията.

Специализирани сутиени за жени с мастектомия

Всяка година организираме и няколко кампании за даряване на специализирани сутиени за жени, преживели мастектомия.

Информационни брошури

Като част от дейността си, фондация Една от 8 в сътрудничество с утвърденимедицински специалисти, изготвя информационни материали, насочени към въпроси ипроблеми, с които се сблъскват жените с рак на гърдата. Нашата цел е да импомогнем да разберат диагнозата и лечението, да се ориентират в епикризата, дапродължат живота си пълноценно.

Предоставяме на специализиранитеболници в цялата страна стелаж с 8 от най-търсените ни брошури, за да са ощепо-достъпни за пациентите.

Към момента Фондацията имаразработени 15 информационни брошури, които ежегодно допечатва в необходимиятираж.

Нана Гладуиш

Не е нужно да си ЕДНА ОТ 8, за да си Един от нас!

Дари средства за каузата, за да можем да продължим да помагаме!

Използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване. Използвайки този уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика относно бисквитките.